Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι μέσω ΑΣΕΠ


Θα ήταν καλό οι υποψήφιοι Δήμαρχοι να επιλέγονται με διαδικασίες ΑΣΕΠ. Πολλοί από αυτούς δίνουν την αίσθηση ότι περιμένουν την επιλογή τους ‘ΔΙΟΡΙΣΜΟ’ απο το κόμμα για να εκφράσουν τις πολιτικές τους επιθυμίες . Είναι τραγικό να περιμένουν οι Πολίτες τους   υποψήφιους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να τους  επιλέξουν ομάδες του ΚΕΝΤΡΟΥ τις οποίες δεν τις γνωρίζουν , και αυτοί να ανταποκρίνονται σε κριτήρια που  μπορεί να απέχουν από αυτά των Τοπικών Κοινωνιών. Ένας υποψήφιος χρίζεται πρώτα από την επιθυμία –δίψα  να βοηθήσει τον τόπο που ζει να γίνει καλύτερος. Αν τον ρωτήσεις να σου περιγράψει το πως βλέπει την περιοχή του και πως θα ήθελε να μοιάζει σύντομα και περιεκτικά παρουσιάζει τις δυο εικόνες ,για τον τόπο του ,την σημερινή και την μελλοντική.
Με απλά λόγια αναλύει το τι χρειάζεται να γίνει την μέθοδο που θα ακολουθήσει τις αρχές του, τα κριτήρια της επιλογής της ομάδας του και το πως θα εντοπίσει τους πόρους .
Δυστυχώς στην χώρα μας υπάρχει και στο επάγγελμα του πολιτικού προαγωγή και εξέλιξη όπως στο Δημόσιο . Αρχίζεις από αφισοκολλητής και μπορεί να φθάσεις Δήμαρχος ή και Υπουργός.
Δυστυχώς το διαφορετικό είναι εξαίρεση.
Ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει οτι η Ελλάδα είναι η τελευταία χώρα με καθεστώς Σοβιετικής Μορφής.

Ιστορικές Προσωπικότητες στα ίχωη των Γονιδιακών Τύπων

Ενα ακόμη υπέροχο Βιβλίο-Εργαλείο για τον καθένα μας για να περιηγηθεί στην ζωή μεγάλων Ιστορικών Προσωπικοτήτων και να ανακαλύψει τα ...